Autan hyvinvointialan osaajia ja alalle haluavia rakentamaan menestyvää wellness bisnestä suoramyynnin, verkkovalmennusten ja online työkalujen avulla!

Moikka olen Tiina!

Uskon siihen, että jokaisella on mahdollisuus rakentaa menestyvä hyvinvointibisnes...

 

MUTTA VAIN SILLOIN, JOS OLET VALMIS OTTAMAAN BISNEKSESI VAKAVASTI JA OPPIMAAN UUSIA TAITOJA!

Me hyvinvointiosaajat tiedämme miten asiakkaat saadaan kuntoon ja syömään terveellisesti mutta liian usein unhdamme sen, että meidän täytyy myös oppia saamaan bisneksemme rullaamaan tehokkaasti!

Koko homman salaisuus piilee siinä, että Sinä löydät juuri Sinulle toimivan tehokkaan tavan tehdä tätä työtä, sillä ei ole mitään järkeä sählätä päämäärättömästi vuosikausia ja menettämällä vain oman mielenterveytensä ja terveytensä, jonka eteen on todennäköisesti tehnyt töitä vuosikausia.

Miten tehdään verkostomarkkinointia täysin

uudella tavalla?

MARKKINOI AINA RATKAISU EDELLÄ

Moni hyvinvointialan osaaja ja yrittäjä pelkää edelleen verkostomarkkinointibisnestä sen huonon maineen takia, joka johtuu tietenkin siitä, että liian moni markkinoi tuotteita väärin. Tyrkytetään tuotteita ottamatta selvää siitä mitä henkilö itse haluaa. 

Usein myös luullaan, että tuotemarkkinointi overkostomarkkinointia ja ajatellaan, että se on erillinen bisnes omasta ydintoiminnasta mutta tämä ei pidä paikkaansa.

 

Katso oheinen video, jossa kerron miten se tapahtuu ja mitä hyötyjä oman tuotesarjan suosittelumyynti voi tehdä asiakassuhteillesi ja bisneksellesi 🔥

 Kaikilla tuntuu nykyään olevan mielipide siitä miten tätä työtä pitäisi tehdä ja siinä on yksi syy miksi menestys saattaa karttaa sinuakin.. On nimittäin olemassa yksi selitys sille miksi niin moni ei koskaan saavuta omia tavoitteitaan ja unelmiaan ja se on yksinkertaisuudessan se, että...

MIETITÄÄN LIIKAA MITÄ MIELTÄ MUUT OVAT

Onko järkevintä pitää vastaanottoa ja hoitaa yksittäisiä henkilöitä, rakentaa verkkovalmennuksia tai ryhmävalmennuksia? Oppia luennoimaan vaikka se tuntuisi maailman vastenmielisimmältä asialta? Saatikka ottaa verkostomarkkinointituotteet osaksi bisnestä ja tehdä sitä vielä online? 

Hyvä juttu, että Sinä olet nyt täällä, sillä aion kertoa Sinulle aivan kaiken siitä miten pystyt tehokkaasti yhdistelemään kaikkea edellä mainittuja osa-alueita ja rakentaa menestyvän bisneksen.

Jotta ymmärrät miksi teen mitä teen niin haluan kertoa Sinulle hieman tarkemmin itsestäni...

Jos minä pystyn tähän niin pystyt sinäkin!

OLEN IHAN TAVALLINEN NAINEN JA KOTI-ÄITI, JOKA HALUAA RAKENTAA OMANNÄKÖISEN ELÄMÄN JA TYÖN, JOTA VOI TEHDÄ KOTOA KÄSIN LÄPPÄRILLÄ JA PUHELIMELLA

Uskon siihen, että kun Sinulla on selkeä visio siitä miten haluat omaa bisnestäsi viedä eteenpäin, olla oma itsesi, opettelet uusia taitoja ja alat noudattamaan selkeää toimivaa strategiaa ja ennen kaikkea uskallat ottaa riskin ja astua omalle epämukavuusalueellisi ja ryhtyä toimeen niin alkaa tapahtumaan! Ja pystyt vihdoinkin viemään bisneksesi seuraavalle levelille!

Uskon myös siihen, että vaikka teet kovasti töitä niin pystyt silti luomaan rauhallisen stressittömän tavan toimia kun bisneksesi on rakennettu sinun eikä jonkun toisen arvojen ympärille.

Eli PYSÄHDY ja MIETI mitä sinä haluat!

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • YouTube Social  Icon

TIINA HALKO
tiina@tiinahalko.com
puh. +358 44 555 2995
y-tunnus 2526109-8
OTA YHTEYTTÄ

Rekisteriseloste

Sivut on suunnitellut ja toteuttanut Tiina Halko

Copyright Tiina Halko 2020