KICKSTART VIIKKOON HYVÄLLÄ SUUNNITELMALLA


Jokainen menestynyt ihminen tietää, että tavoitteisiin ei päästä yhdessä yössä. Taustalla on suunnitelma, joka auttaa pääsemään esteiden yli ja saavuttamaan halutun päämäärän. Luomalla strategisen suunnitelman, jossa on alku, keskiosa ja loppu, saat itsellesi kartan kohti unelmiasi.


Päätä jokainen viikko suunnittelemalla seuraava.


Sunnuntait ovat hyviä päiviä miettiä seuraavan viikon tavoitteita sekä asioita, jotka haluat saada tehtyä. Käy jokainen päivä läpi ja mieti mitä asioita teet ja milloin. Suunnittele ateriasi etukäteen, jolloin tiedät aina mitä syöt. Mikäli ateriasuunnittelu tuntuu haastavalta niin muista seuraavat yksinkertaiset ohjeet. Riittävästi lihaa, kanaa, kalaa tai kananmunia, Lisukkeeksi kasviksia, siemeniä ja juustoa. Mikäli tarvitset enemmän polttoainetta lisää kourallinen riisiä tai juureksia. Välipalaksi hedelmä tai marjoja. Älä tee syömisestä liian vaikeaa, koska se ei ole.


Kun olet suunnitellut ruuat tee kalenteriisi tilaa treenille. Treeni voi olla mitä tahansa kävelystä spinningiin tai crossfitiin. Tärkeintä on, että varaat kalenteteristasi joka päivä tilaa oman fyysisen hyvinvoinnin ylläpitämiseksi. Minun päivittäinen perustavoitteeni on saada vähintään 10 000 askelta päivässä. Mieti oma tavoitteesi ja seuraa siihen pääsemistä esim. urheilukellon tai puhelimen sovellusten avulla.


Never Skip Monday


Kuten hyvä ystäväni PT Mimi Cajander aina muistuttaa. Tee suunnitelma ainakin maanantaiksi ja toteuta se. Saat siitä lisää motivaatiota suunnitella loppuviikon ellet sitä ole sunnuntaina jaksanut tehdä. Aluksi koko viikon suunnittelu voi olla haastavaa mutta aloita pienestä ja lisää haastetta sitä mukaa kun motivaatio kasvaa.


Tuloksia syntyy ja tavoitteet saavutetaan positiivisella mindsetillä, suunnittelulla ja asettamalla fokus oikeisiin asioihin ❤️


Lisää hyvinvointiin liittyviä vinkkejä löydät ryhmästäni Hyvinvoinnin Kickstart, johon voit liittyä alla olevasta linkistä.


Liity Hyvinvoinnin Kickstart -ryhmään TÄSTÄ LINKISTÄ


#hyvinvointi #suunnitelma #motivaatio #ruokavalio #personaltrainer #ravinto

17 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • YouTube Social  Icon

TIINA HALKO
tiina@tiinahalko.com
puh. +358 44 555 2995
y-tunnus 2526109-8
OTA YHTEYTTÄ

Rekisteriseloste

Sivut on suunnitellut ja toteuttanut Tiina Halko

Copyright Tiina Halko 2020