3 SALAISUUTTA, JOILLA SAAT LISÄÄ USKOLLISIA ASIAKKAITA HYVINVOINTIBISNEKSEESI

Oletko valmistunut hyvinvointialan ammattiisi ja kaikki olisi valmista maailman valloitukseen.. mutta sinusta tuntuu kuin sinua olisi petetty. Asiakkaita ei meinaa löytyä mistään ja liikevaihto on miinuksella kaikkien menojen jälkeen.


Myyt aikaasi todella halvalla ja poltat kynttilääsi molemmista päistä, koska teet kaikkesi, että saisit edes jostain maksavia asiakkaita.


Seuraat sivusta muita kollegoita, joilla homma tuntuu rokkaavan tosi hyvin ja mietit, että mikä on heidän salaisuutensa? Kerron Sinulle seuraavaksi 3 SALAISUUTTA, JOILLA SAAT LISÄÄ USKOLLISIA ASIAKKAITA HYVINVOINTIBISNEKSEESI.


Olen itse kamppaillut näiden samojen asioiden kanssa. Minulla oli alkutaipaleellani todella isoja vaikeuksia löytää uusia asiakkaita ja rakentaa saaduista asiakkaista uskollisia pitkäaikaisia asiakkuuksia.


Tein todella paljon töitä "ilmaiseksi" ja käytin aivan liikaa tunteja yksittäisten asiakkaiden terveyshaasteiden selvittämiseen ja ruokavalio-ohjeiden rakentamiseen. Vain huomatakseni, että asiakas kiitti ohjeista, poistui vastaanotolta ja yhden seurantasoiton jälkeen asiakkuus jäi siihen. Ja syy oli hyvin yksinkertainen...


  1. Voit myydä asiakkaallesi ruokavalion vain kerran, jonka jälkeen asiakas ei enää "tarvitse" palveluitasi.

  2. Asiakkaasi ei noudata ruokavaliota eikä "kehtaa" myöntää lipsuneensa, joten hän ei tule seurantakäynnille

  3. Asiakas ostaa suosittelemasi tuotteet jostain muualta kuin Sinulta tai ei osta niitä lainkaan

Olin jo aikeissa heittää pyyhkeen kehään mutta onnekseni sain lisää aikaa äitiysloman muodossa miettiä miten ratkaisen nämä haasteet. Aloin miettimään mitkä ovat ne suurimmat kuopat, joissa menetän aikaa ja rahaa..


Ja huomasin aika pian, että minun täytyy löytää keino sitouttaa ihmiset paremmin ja tarjota heille palvelua/tuotteita, joita asiakkaat haluavat ostaa uudestaan ja uudestaan.


3 Salaisuutta, joilla saat lisää pitkäaikaisia asiakkaita hyvinvointibisnekseesi

1. VALMENNUSPAKETIT ( Ruokavalio + tuotteet)

Pelkän ravinto ym. konsultaation myyminen, josta asiakas saa mukaansa ruokavalion ja ohjeet käydä ostamassa tarvittavat tuotteet, jostain toiselta yrittäjältä ei ole kovinkaan kannattavaa. Teet ison työn, että saat yhden asiakkaan luoksesi, käytät tunteja hänen tilanteen läpikäymiseen ja ohjeistuksen tekemiseen. Ja yleensä turhaan, sillä kun asiakas on saanut sinulta sen mitä tuli hakemaan eli ruokavalion hän ei enää tarvitse sinua.


Ja sinä aloitat syklin taas uudestaan uuden ihmisen kanssa. Voi tietenkin olla, että asiakas tulee vielä uudestaan seurantakäynnille mutta lipsahtaa takaisin vanhoihin tapoihin etkä enää näe häntä, koska hän ei kehtaa myöntää lipsahtaneensa.


Muutokset vaativat aikaa ja asiakkaat tarvitsevat yksinkertaisen ja helpon valmiiksi tehdyn paketin, jota noudattaa. Varsinkin ravintovalmennuksissa pelkän ruokavalion tekeminen ei yleensä auta vaan asiakas tarvitsee ravintolisät tukemaan prosessia.


Kun Sinulla on tarjota nämä molemmat ei asiakkaan tarvitse lähteä etsimään niitä muualta. Oma tuotemyynti on erittäin tärkeä osa valmennuksiasi, sillä ne ovat syy miksi asiakas palaa takaisin ja ostaa Sinulta aina uudestaan ja uudestaan.


2. RYHMÄVALMENNUKSET ONLINE

Ryhmävalmennukset ovat erittäin tehokas tapa saada ja säästää aikaa asiakastyössä. Kun olet jo jonkin aikaa tehnyt työtä ja löytänyt oman kohderyhmäsi huomaat, että suurin osa asiakkaistasi kärsii ihan samoista haasteista.


Oli kyseessä suolisto-ongelmat, unihaasteet tai ongelmat viljojen kanssa voit valmentaa näitä asioita ryhmälle ja kaikki saavat kerralla vastuukset näihin perusongelmiin.


On paljon ihmisiä, jotka eivät edes halua tavata kasvokkain joko kiireiden takia mutta myös sen takia, että se ei tunnu kaikista hyvältä. Vaan voivat mielellään hoitaa konsultaatiot puhelimitse ja valmennuksen ryhmissä.


Itse en ole pitänyt enää yli neljään vuoteen fyysistä vastaanottoa. Facebook mm. tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden rakentaa erittäin toimivia verkkovalmennuksia ja täysin ilmaiseksi.


3. OMA TUOTESARJA

JOKAINEN hyvinvointialan ammattilainen suosittelee asiakkailleen heidän hyvinvointia lisääviä tuotteita. Ne voivat olla ravintolisiä, superfoodeja, protskujauheita, patukoita, kosmetiikkaa ym. Mutta harva saa siitä suosittelusta penniäkään rahaa. Eli Sinä teet työt ja lähetät asiakkaasi viemään rahat toiselle yrittäjälle.


Tämä on oman bisnespotentiaalin hukkaan heittämistä. Mikäli suosittelet esimerkiksi ravintolisiä sinulle täytyy aivan ehdottomasti olla oma tuotesarja jota suosittelet ja joista saat bonusta.


Pienyrittäjän keinot tehdä omaa tuotemyyntiä ovat...


  1. Hankkia omaa varastoa joka yleensä ei ole kovin kannattavaa

  2. Tehdä sopimus sarjan maahantuojan kanssa ja saada sitä kautta suosittelubonusta joka yleensä on aika pieni

  3. Tai hankkia itselleen verkostomarkkinointia hyödyntävä tuotesarja, jossa ansaintamahdollisuudet ovat lähestulkoon rajattomat.


Asiakas ostaa ruokavaliosi kerran mutta tarvitsee ravintolisiä päivittäin. Sinä suosittelet ravintolisiä asiakkaillesi joka tapauksessa, joten miksi et suosittelisi hänelle tuotteita joihin sinä luotat ja joiden tiedät toimivan myös asiakkaillasi.


Teet asiakkaallesi ISON palveluksen kun hän saa ensinnäkin varmasti tehokkaat tuotteet ja voi tilata ne suoraan kauttasi eikä hänen tarvitse lähte enää erikseen asioimaan terveystuotekauppaan, jossa huonolla tuurilla on henkilö, joka myy hänelle väärät tuotteet.

Korkealaatuisen tuotesarjan avulla pystyt auttamaan asiakkaitasi pitkälle tulevaan ja tarjoamaan hänelle aina vain uusia ja parempia vaihtoehtoja hänen hyvinvointinsa edistämiseen. Kun sinulla on oma jatkuvaan käyttöön tarkoitettu tuotesarja asiakkaasi palaavat luoksesi kuukausi kuukauden jälkeen.


Se auttaa Sinua rakentamaan ns. passiivista tuloa eli tuloa, joka ei vaadi aina aikaasi vaan asiakkaiden jatkuvat tilaukset tuovat tuloa riippumatta sinusta. Kun luot tuotteesi ja palveluidesi ympärille yhteisön ja pidät huolta asiakkaistasi, heistä tulee käveleviä mainostauluja yrityksellesi ja uskollisia asiakkata Sinulle. He todennäköisesti suosittelevat palveluitasi myös ystävilleen ja saat sitä kautta uusia asiakkaita.


Oma ravintolisäsarja on myös erinomainen väylä tuoda sisään täysin uusia asiakkaita, sillä kaikki asiakkaat eivät ole valmiita tekemään kerralla isoja muutoksia. He saattavat tarvita pientä boostia energiatasoihin tai parempaa unta, jotta voivat keskittyä paremmin mm. ruokavaliomuutoksiin ja siihen ravintolisät ovat erinomaisen hieno ja tehokas vaihtoehto. Lue TÄSTÄ blogipostauksesta lisää miten pystyt fiksusti yhdistämään verkostotuotteet omaan bisnekseesi.

LOPUKSI

Menestyminen tässä bisneksessä vaatii sen, että Sinulla on useampia tulonlähteitä. Et voi vain luottaa siihen, että hoidat yksittäisiä asiakkaita, sillä ennen pitkää palat loppuun. Ja väitän, että aika harva pystyy löytämään niin monta uutta asiakasta 12 kuukautena vuodessa kuin tarvitaan edes minimipalkan saamiseksi.


Verkostomarkkinoinnin avulla saat tulonlähteen joka ei ole 100% sidottu sinun aikaasi. Kaikki nämä kolme kohtaa ovat todella tärkeitä mikäli haluat rakentaa stabiilin ja tuottavan hyvinvointibisneksen. Minulle oma ravintolisäsarja oli THE JUTTU, joka käänsi kaiken parempaan suuntaan ja on ollut kuin lentopetrolia bisnekselleni. Verkostomme asiakkaat rakastavat ravintolisiämme, he ovat saaneet uskomattomia tuloksia ja se tarkoittaa sitä, että saamme koko ajan uusia innostuneita asiakkaita. Bonukset, jotka saan tuotemyynnistä ovat olleet koko bisnekseni keskiössä ja niiden ansiosta olen voinut toimia täysipäiväisenä yrittäjänä jo lähes 3 vuotta.


Mitä jos Sinä aloittaisit suosittelemaan omaa ravintolisäsarjaasi asiakkaillesi ja saisit siitä 500-1000€/kk lisätuloa? Miltä se kuulostaisi? Voisiko se viedä Sinun yritystoimintaasi parempaan suuntaan?


Tässä 3 salaisuutta, joiden avulla saat lisää uskollisia asiakkaita hyvinvointibisnekseesi. Mikäli haluat rakentaa täysipäiväisen hyvinvointibisneksen, saada lisää asiakkaita ja auttaa ihmisiä jatkossakin voimaan paremmin niin suosittelen todella lämpimästi, että alat etsimään itsellesi ja asiakkaillesi sopivaa tuotesarjaa sekä rakentamaan tehokkaita palvelupaketteja. Olen täällä Sinua varten mikäli tarvitset apua :)

Love,

Tiina

#verkosto #markkinointi #liiketoiminta #hyvinvointiyrittäjä #verkkovalmennus #liikevaihto #hyvinvointibisnes #ryhmävalmennus #online #menestys #valmennuspaketti

13 katselukertaa0 kommenttia
  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • YouTube Social  Icon

TIINA HALKO
tiina@tiinahalko.com
puh. +358 44 555 2995
y-tunnus 2526109-8
OTA YHTEYTTÄ

Rekisteriseloste

Sivut on suunnitellut ja toteuttanut Tiina Halko

Copyright Tiina Halko 2020