Autan hyvinvointialan osaajia ja alalle haluavia rakentamaan menestyvää wellness bisnestä suoramyynnin, verkkovalmennusten ja online työkalujen avulla!

Ja KYLLÄ, se on täysin mahdollista!

Moikka olen Tiina!

Uskon siihen, että jokaisella on mahdollisuus rakentaa menestyvä hyvinvointibisnes...

 

MUTTA VAIN SILLOIN, JOS OLET VALMIS OTTAMAAN BISNEKSESI VAKAVASTI JA OPPIMAAN UUSIA TAITOJA!

Me hyvinvointiosaajat tiedämme miten asiakkaat saadaan kuntoon ja syömään terveellisesti mutta liian usein unhdamme sen, että meidän täytyy myös oppia saamaan bisneksemme rullaamaan tehokkaasti!

Koko homman salaisuus piilee siinä, että Sinä löydät juuri Sinulle toimivan tehokkaan tavan tehdä tätä työtä, sillä ei ole mitään järkeä sählätä päämäärättömästi vuosikausia ja menettämällä vain oman mielenterveytensä ja terveytensä, jonka eteen on todennäköisesti tehnyt töitä vuosikausia.

KUINKA TEHDÄ VERKOSTOMARKKINOINTIA TÄYSIN UUDELLA TAVALLA?

MARKKINOI AINA RATKAISU EDELLÄ

Moni hyvinvointialan osaaja ja yrittäjä pelkää edelleen verkostomarkkinointibisnestä sen huonon maineen takia, joka johtuu tietenkin siitä, että liian moni markkinoi tuotteita väärin. Tyrkytetään tuotteita ottamatta selvää siitä mitä henkilö itse haluaa. 

Usein myös luullaan, että tuotemarkkinointi overkostomarkkinointia ja ajatellaan, että se on erillinen bisnes omasta ydintoiminnasta mutta tämä ei pidä paikkaansa.

 

Katso oheinen video, jossa kerron miten se tapahtuu ja mitä hyötyjä oman tuotesarjan suosittelumyynti voi tehdä asiakassuhteillesi ja bisneksellesi 🔥

Koska minulla on itsellä prikulleen ollut samoja haaveeita. Olen halunnut rakentaa bisneksen jota voin tehdä läppärin ja puhelimen avulla mistä päin tahansa niin, että minun ei tarvitse juosta pitkin poikin kaupunkia tapaamisissa ja tapahtumissa vaan voin hoitaa kaiken vaikka yöpaidassa omalta kotisohvaltani.

Sinä et vain vielä tiedä miten saavutat tavoitteesi...

Ja taidan tietää mikä
sinun tavoitteesi on...

 Kaikilla tuntuu nykyään olevan mielipide siitä miten tätä työtä pitäisi tehdä ja siinä on yksi syy miksi menestys saattaa karttaa sinuakin.. On nimittäin olemassa yksi selitys sille miksi niin moni ei koskaan saavuta omia tavoitteitaan ja unelmiaan ja se on yksinkertaisuudessan se, että...

MIETITÄÄN LIIKAA MITÄ MIELTÄ MUUT OVAT

Onko järkevintä pitää vastaanottoa ja hoitaa yksittäisiä henkilöitä, rakentaa verkkovalmennuksia tai ryhmävalmennuksia? Oppia luennoimaan vaikka se tuntuisi maailman vastenmielisimmältä asialta? Saatikka ottaa verkostomarkkinointituotteet osaksi bisnestä ja tehdä sitä vielä online? 

Hyvä juttu, että Sinä olet nyt täällä, sillä aion kertoa Sinulle aivan kaiken siitä miten pystyt tehokkaasti yhdistelemään kaikkea edellä mainittuja osa-alueita ja rakentaa menestyvän bisneksen.

Haluan kertoa Sinulle miten näen asioita...

ROHKEUS

Vaatii rohkeutta tehdä asioita eri tavalla kuin mitä yhteiskunta ja ympäristö yleensä toivoo sinulta. Oletko valmis tekemään asioita niinkuin sinä haluat? 

TOIMINTA

Unelmointi on helppoa mutta toteuttaminen onkin sitten toinen juttu! Oletko valmis lopettamaan ikuisen unelmoinnin suunnittelelemisen, hypettämisen ja ryhtymään hommiin?

HILJAISUUS

En tarkoita, että pitäisi olla hiljaa vaan sulkemaan korvansa muiden mielipiteiltä ja ennakkoluuloilta. Sulje some, liika uutisointi ja ala miettimään mitä sinä haluat. Ja mitä olet valmis tekemään sen eteen.

ARVO

Haluan jakaa Sinulle oikeaa tietoa, todellisia työkaluja ja strategian, jotta myös Sinä saisit tehoja omaan wellness bsinekseesi ja pääsisit eroon toivotaan-toivotaan -markkinoinnista

Jotta ymmärrät miksi teen mitä teen niin haluan kertoa Sinulle hieman tarkemmin itsestäni...

2005

Valmistuin markkinoinnin tradenomiksi. Olin ollut jo vuodesta 2001 töissä pankissa, jossa siirryin sijoitusneuvojaksi ja myöhemmin asiakaspalvelupäälliköksi. Työ sujui mutta terveyteni alkoi hirjumaan. Minulla oli vaikeita suolisto-ongelmia (IBS), olin pahasti ylipainoinen ja masentunut 30-vuotias nainen. 

2009

Päätin tehdä ison elämänmuutoksen ja saada kehoni kuntoon. Sain itseni kuntoon ja kiinnostuin opiskelemaan ravintoterapiaa joka veikin minut mukanaan täysin! Halusin enemmän kuin mitään muuta alkaa auttamaan myös muita voimaan paremmin mutta minulla ei ollut mitään käsitystä siitä kuinka ikinä voisin alkaa yrittäjäksi.

2013

Kunnes vihdoinkin vuonna 2012 Irtisanouduin vanhasta työstäni ja loikkasin onnesta soikeana yrittäjäksi vain huomatakseni kuinka pihalla olin. Ajattelin, että asiakkaita tulee ovista ja ikkunoista kun vähän mainostan mutta totuus oli hieman toinen. Joten olin takaisin lähtötilanteessa ja jouduin ottamaan toisen työn elättääkseni itseni.

2014

Rakas tyttäreni Olivia syntyi ja koko elämäni muuttui lopullisesti <3 Sain äitiysloman aikaa miettiä miten saan bisnekseni toimimaan ja onneksi uskalsin olla avoin kun minulle esiteltiin jo vanhat tutut ravintolisät, jotka otin mielelläni osaksi omaa hyvinvointipakettiani ja tein myös päätöksen ottaa verkostomarkkinoinnin osaksi bisnestäni

2020

Upean tiimin, oman kiinnostuksen ja kouluttautuisen ansiosta tiedän vihdoinkin miten haluan tätä työtä tehdä, jotta saavutan kaikki tavoitteeni. Paljon tunteja, haasteita, kyseenalaistamista ja ennakkoluuloja mutta lopputuloksena paketti, jota voin ylpeydellä viedä eteenpäin!

Jos minä pystyn tähän niin pystyt sinäkin!

OLEN IHAN TAVALLINEN NAINEN JA KOTI-ÄITI, JOKA HALUAA RAKENTAA OMANNÄKÖISEN ELÄMÄN JA TYÖN, JOTA VOI TEHDÄ KOTOA KÄSIN LÄPPÄRILLÄ JA PUHELIMELLA

Uskon siihen, että kun Sinulla on selkeä visio siitä miten haluat omaa bisnestäsi viedä eteenpäin, olla oma itsesi, opettelet uusia taitoja ja alat noudattamaan selkeää toimivaa strategiaa ja ennen kaikkea uskallat ottaa riskin ja astua omalle epämukavuusalueellisi ja ryhtyä toimeen niin alkaa tapahtumaan! Ja pystyt vihdoinkin viemään bisneksesi seuraavalle levelille!

Uskon myös siihen, että vaikka teet kovasti töitä niin pystyt silti luomaan rauhallisen stressittömän tavan toimia kun bisneksesi on rakennettu sinun eikä jonkun toisen arvojen ympärille.

Eli PYSÄHDY ja MIETI mitä sinä haluat!

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • YouTube Social  Icon

TIINA HALKO
tiina@tiinahalko.com
puh. +358 44 555 2995
y-tunnus 2526109-8
OTA YHTEYTTÄ

Rekisteriseloste

Sivut on suunnitellut ja toteuttanut Tiina Halko

Copyright Tiina Halko 2020