Minun tarinani

7 vuotta sitten olin juuri saanut ensimmäisen lapseni Olivian ja aikoumukseni oli nauttia äitiyslomasta täysillä. Tilanteeni oli kuitenkin hieman haastava, sillä minun oli palattava äitiysloman loputtua suoraan töihin, koska taloutemme ei olisi kestänyt minun jäämistäni hoitovapaalle. Ehdin nauttia äitiysvapaasta muutamia kk kunnes oli pakko alkaa miettimään miten saan yritystoimintani elvytettyä seuraavan puolen vuoden aikana. 

 

Olin perustanut yritykseni vasta vuotta aiemmin, joten käytännössä minun oli aloitettava rakentamaan bisnestäni nollatilanteesta. Entisellä tavalla en voinut jatkaa vaan oli löydettäviä tehokkaampia työkaluja ja valmennuksia, joilla asiakashankinta olisi tehokkaampaa ja sitoutuminen parempaa. 

 

Olin jo raskausaikana tutustunut erittäin tehokkaaseen verkostobisbeksen avulla suositeltavaan ravintolisäsarjaan, josta olin itse saanut jo raskausaikana paljon apua mm. energiansaantiin, uneen ja ennen kaikkea hitaaseen vatsan toimintaani. 

 

Otin nämä ravintolisät asiakastyöhöni ja se muutti koko bisnekseni suunnan! Asiakkaani alkoivat sitoutumaan todella hyvin, he saivat loistavia tuloksia ja todella monet ovat edelleen asiakkaitani. Sain verkostooni upeita kollegoitani jälleenmyyjiksi ja tiimi on kasvanut näiden vuosien aikana useiden tuhansien asiakkaiden kanta-asiakasverkostoksi. Tämä bisnes pelasti yritykseni ja on tuonut mukanaan uskomattoman määrän tietooa, kokemuksia, ystäviä ja taloudellista turvaa. 

 

Nyt haluan auttaa myös muita pääsemään näihin samoihin tavoitteisiin! 

2005

Valmistuin markkinoinnin tradenomiksi. Olin ollut jo vuodesta 2001 töissä pankissa, jossa siirryin sijoitusneuvojaksi ja myöhemmin asiakaspalvelupäälliköksi. Työ sujui mutta terveyteni alkoi hirjumaan. Minulla oli vaikeita suolisto-ongelmia (IBS), olin pahasti ylipainoinen ja masentunut 30-vuotias nainen. 

2009

Päätin tehdä ison elämänmuutoksen ja saada kehoni kuntoon. Sain itseni kuntoon ja kiinnostuin opiskelemaan ravintoterapiaa joka veikin minut mukanaan täysin! Halusin enemmän kuin mitään muuta alkaa auttamaan myös muita voimaan paremmin mutta minulla ei ollut mitään käsitystä siitä kuinka ikinä voisin alkaa yrittäjäksi.

2013

Kunnes vihdoinkin vuonna 2012 Irtisanouduin vanhasta työstäni ja loikkasin onnesta soikeana yrittäjäksi vain huomatakseni kuinka pihalla olin. Ajattelin, että asiakkaita tulee ovista ja ikkunoista kun vähän mainostan mutta totuus oli hieman toinen. Joten olin takaisin lähtötilanteessa ja jouduin ottamaan toisen työn elättääkseni itseni.

2014

Rakas tyttäreni Olivia syntyi ja koko elämäni muuttui lopullisesti <3 Sain äitiysloman aikaa miettiä miten saan bisnekseni toimimaan ja onneksi uskalsin olla avoin kun minulle esiteltiin jo vanhat tutut ravintolisät, jotka otin mielelläni osaksi omaa hyvinvointipakettiani ja tein myös päätöksen ottaa verkostomarkkinoinnin osaksi bisnestäni

2020

Upean tiimin, oman kiinnostuksen ja kouluttautuisen ansiosta tiedän vihdoinkin miten haluan tätä työtä tehdä, jotta saavutan kaikki tavoitteeni. Paljon tunteja, haasteita, kyseenalaistamista ja ennakkoluuloja mutta lopputuloksena paketti, jota voin ylpeydellä viedä eteenpäin!

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • YouTube Social  Icon

TIINA HALKO
tiina@tiinahalko.com
puh. +358 44 555 2995
y-tunnus 2526109-8
OTA YHTEYTTÄ

Rekisteriseloste

Sivut on suunnitellut ja toteuttanut Tiina Halko

Copyright Tiina Halko 2020