Minun tarinani

Oletko hyvinvointialan yrittäjä ja/tai verkostomarkkinoija ja kamppailet jatkuvasti saadaksesi riittävästi asiakkaita? Oletko väsynyt roikkumaan somessa 24/7 saamatta siitä mitään hyötyä? Tai oletko käynyt jo lämpimän markkinasi läpi etkä tiedä mistä löydät uusia kontakteja?

Ymmärrän hyvin tilanteesi, sillä olen olen ollut samassa tilanteessa. Kun aikoinaan aloitin ravintoneuvontayrittäjänä olin jo ensimmäisen vuoden jälkern valmis lyömään hanskat tiskiin, koska asiakkaita ei löytynyt mistään ja ne jotka sain eivät koskaan sitoutuneet pidemmäksi aikaa. Tilanteeni kuitenkin muuttui radikaalisti kun vaihdoin suosittelutuotteeni verkostotuotesarjaan joka auttoi sitouttamaan asiakkaita tehokkaasti ja rakentamaan laajan kanta-asiakasverkoston.

Rakastan verkostotuotesarjaani sekä verkostobisnesmallia mutta en koskaan päässyt sinuiksi perinteisten verkostomarkkinointitapojen kanssa.

Halusin alusta asti oppia markkinoimaan bisnestäni kuten mitä tahansa bisnestä hyödyntäen online markkinoinnin työkaluja.

Kiinnostaisiko Sinua automatisoida bisnestäsi ja saada 24/7 uusia liidejä?
Haluaisitko oppia systeemin, jonka avulla teet liideistäsi asiakkaita?


Nykyään pyöritän bisnestäni täysin verkossa hyödyntäen somekanaviani liidien löytämiseen ja fb-ryhmääni prospektien kasvattamiseen asiakkaiksi. Yksinkertaisen somestrategian avulla teen paljon vähemmän töitä mutta fiksummin.

 

Nyt haluan auttaa myös muita pääsemään näihin samoihin tavoitteisiin! 

Alla olevasta linkistä pääset mukaan Wellness Markkinoijat - ryhmääni, josta saat viikottain ILMAISEN markkinointikoulutuksen!

  • Kotikutsujen järjestäminen oli liian aikaa vievää

  • Nimilistojen laatiminen oli ajanhukkaa

  • Päämäärätön kylmäkontaktointi oli ahdistavaa ja kohteena oleville epäkunnioittavaa.

  • En myöskään usko siihen, että jatkuva tapahtumissa hypettäminen on oikotie kenenkään menestymiseen verkostobisneksessä.

2005

Valmistuin markkinoinnin tradenomiksi. Olin ollut jo vuodesta 2001 töissä pankissa, jossa siirryin sijoitusneuvojaksi ja myöhemmin asiakaspalvelupäälliköksi. Työ sujui mutta terveyteni alkoi hirjumaan. Minulla oli vaikeita suolisto-ongelmia (IBS), olin pahasti ylipainoinen ja masentunut 30-vuotias nainen. 

2009

Päätin tehdä ison elämänmuutoksen ja saada kehoni kuntoon. Sain itseni kuntoon ja kiinnostuin opiskelemaan ravintoterapiaa joka veikin minut mukanaan täysin! Halusin enemmän kuin mitään muuta alkaa auttamaan myös muita voimaan paremmin mutta minulla ei ollut mitään käsitystä siitä kuinka ikinä voisin alkaa yrittäjäksi.

2013

Kunnes vihdoinkin vuonna 2012 Irtisanouduin vanhasta työstäni ja loikkasin onnesta soikeana yrittäjäksi vain huomatakseni kuinka pihalla olin. Ajattelin, että asiakkaita tulee ovista ja ikkunoista kun vähän mainostan mutta totuus oli hieman toinen. Joten olin takaisin lähtötilanteessa ja jouduin ottamaan toisen työn elättääkseni itseni.

2014

Rakas tyttäreni Olivia syntyi ja koko elämäni muuttui lopullisesti <3 Sain äitiysloman aikaa miettiä miten saan bisnekseni toimimaan ja onneksi uskalsin olla avoin kun minulle esiteltiin jo vanhat tutut ravintolisät, jotka otin mielelläni osaksi omaa hyvinvointipakettiani ja tein myös päätöksen ottaa verkostomarkkinoinnin osaksi bisnestäni

2020

Upean tiimin, oman kiinnostuksen ja kouluttautuisen ansiosta tiedän vihdoinkin miten haluan tätä työtä tehdä, jotta saavutan kaikki tavoitteeni. Paljon tunteja, haasteita, kyseenalaistamista ja ennakkoluuloja mutta lopputuloksena paketti, jota voin ylpeydellä viedä eteenpäin!

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • YouTube Social  Icon

TIINA HALKO
tiina@tiinahalko.com
puh. +358 44 555 2995
y-tunnus 2526109-8
OTA YHTEYTTÄ

Rekisteriseloste

Sivut on suunnitellut ja toteuttanut Tiina Halko

Copyright Tiina Halko 2020