mnd-rka1o0q.jpg

"Hyvinvointialan valmentajina tiedämme miten auttaa ihmisiä voimaan paremmin mutta osaammeko auttaa bisnestämme voimaan hyvin?"

Haluaisitko viedä hyvinvointibisneksesi seuraavalle levelille tehokkaiden digityökalujen avulla?

NYT on aika lopettaa tyhjän tietokoneruudun tuijottaminen ja alkaa jakamaan Sinun osaamistasi, tietoa ja taitoa apua tarvitseville sekä laajentamaan liiketoimintaasi tehokkailla työkaluilla! 

Bisneksen rakentaminen yksin on vaikeaa tiedän sen omasta kokemuksestani. Kun aloitin yrittäjänä en koskaan voinut kuvitellaaan kuinka yksinäistä työ voi olla ja kuinka paljon se vaatii eri osa-alueiden osaamista. Kukaan ei koskaan kertonut miten markkinoida omaa osaamistaan tehokkaasti, kuinka haastavaa tai käytännössä mahdotonta on rakentaa kannattavaa bisnestä yksittäisten asiakkaiden kautta ja kuinka saada palkkio kaikesta siitä työstä, jonka tekee.

Tosiasiahan on se, että me olemme lähteneet tälle alalle, koska me haluamme auttaa ihmisiä voimaan paremmin. Ja jotta se on mahdollista myös meidän täytyy saada palkkio tehdystä työstä. Olemme lähteneet tällä alalle myös ajatuksena se, että saamme enemmän vapautta ja joustavuutta elämään mikä on täysin mahdollista, jos teet bisnestä tehokkaasti. Kuitenkin liian moni hyvinvointialalla toimiva naisyrittäjä elää tosi pienellä palkalla vain ja ainoastaan sen takia, että bisnespotentiaalia jää valtavasti käyttämättä.

Menestyvän hyvinvointibisneksen

3 pääpilaria

Nimetön suunn.malli (4).png

ONLINE TYÖKALUT

Löytääksesi oman kohderyhmäsi asiakkaat Sinun täytyy ensinnäkin tietää keitä he ovat, missä he hengailevat (somessa) ja mitkä ovat heidän suurimmat haasteensa ja kipukohtansa. Sinun tulee osata lähestyä heitä lisäarvon ja ongelmanratkaisun näkökulmasta ei myymällä suoraan tuotteitasi ja palveluitasi. Sinulla täytyy olla kotisivut sekä sometilit, jotka puhuttelevat kohderyhmääsi ja tutustuttavat Sinua heihin, sillä ihmiset ostavat henkilöiltä, joista he pitävät, tuntevat ja joihin he luottavat.

Nimetön suunn.malli (1).png

SUOSITTELUMYYNTI

Hyvinvointialalla Käytetään ja suositellaan asiakkaille yleisesti erilaisia superfoodeja, ravintolisiä, boostereita, ateriankorvikkeita ja proteiinipatukoita. Suurin osa kuitenkin tästä suosittelutyöstä on ilmaista työtä, sillä harva kivijalkafirma tai verkkokauppa antaa suosittelubonusta ellet satu olemaan somevaikuttaja tai bloggaaja. Ja jos satut saamaan suosittelubonuksia ne eivät yleensä ole kovin suuria. Siksi suosittelen KAIKILLE, jotka asiakastyössään suosittelevat mitä tahansa tuotteita etsimään itselleen omiin tarkoituksiin sopivan suoramyynnin tai verkostomarkkinoinnin kautta myytävän sarjan. Tuotto on täysin omassa sarjassaan ja helpottaa myös Sinun työtäsi kun asiakas saa kaikki tarvittavat tuotteet yhden toimittajan kautta.

Nimetön suunn.malli (2).png

VERKKOVALMENNUS

Kolmantena mutta ei millään tavalla vähäisimpänä verkkovalmennukset, joiden avulla pystyt valmentamaan isojakin asiakasryhmiä ja silti pitämään valmennukset henkilökohtaisina. Nykypäivän teknologia avaa todella tehokkaita ja edullisia ratkaisuja tehdä verkkovalmennuksia. Ison verkoston hyödyt valmennksissa ovat mittaamattoman tärkeät. Meillä aloitti 92 asiakkaan valmennusryhmä,  jossa on 6 valmentajan verkostosta asiakkaita ja pystymme hoitamaan tämän niin tehokkaasti, että kenenkään aikaa ei kulu siihen liikaa ja silti asiakas saa kaiken tarvitsemansa tiedon ja avun.

TUTUSTU RAVINTOLISIIN JA RAVINTO-OHJELMIIN

Fitline ravintolisät

kKetoFIT -ruokavalio on tarkoitettu Fitline asiakkaille, jotka haluavat tehostaa painonpudotusta ketogeenisen ruokavalion avula.  

Asiakas saa valmiit viikottaiset ateriasuunnitelmat, jolloin ruokavalion toteuttaminen on helppoa ja vaivatonta

KetoFIT -ruokavalio, jolla rasvanpoltto käynnistyy tehokkaasti sekä vatsan ja suoliston toiminta rauhoittuu!

KetoFIT -ruokavalio on tarkoitettu Fitline asiakkaille, jotka haluavat tehostaa painonpudotusta ketogeenisen ruokavalion avula.  

Asiakas saa valmiit viikottaiset ateriasuunnitelmat, jolloin ruokavalion toteuttaminen on helppoa ja vaivatonta

cellRESET - 28 päivän tehostartti

cellRESETelämänlaatua mullistava 28päivää kestävä hyvinvointiohjelma, jonka tarkoitus on puhdistaa kehoa ja palauttaa sen luonnollinen tasapaino. CellRESET on ohjelma, joka tähtää insuliiniresistenssin purkuun, verensokerin tasapainottamiseen, käynnistää ja aktivoi hidastunutta aineenvaihduntaa, hillitsee kehon hiljaista tulehdusta ja ennen kaikkea energisoi kehoa. 

Ohjelma sekä näkyy että tuntuu - yksinkertaisesti voit PALJON PAREMMIN!

cellRESET on tarkoitettu asiakkaille...
 • joka haluaa tehdä tehokkaan ja luonnollisen puhdistuskuurin keholle

 • jolla on verensokerit koholla ja/tai 2-tyypin diabetes

 • joka haluaa elintapoja muuttamalla korjata aineenvaihduntaongelmia

 • jolla on kova sokeririippuvuus ja ruoka-ainehimoja.

 • jonka suolisto oireilee ja aiheuttaa toistuvasti harmia.

 • jolla on kehossa hiljainen tulehdustila ja/tai tulehduksia

 • jonka elimistö oireilee ruoka-aineyliherkkyyksillä, iho-oireilla, allergioilla tai astmalla

Mitä etuja saat ohjelmista asiakastyöhösi ja liiketoimintaasi?

 • Yhteinen verkoston FB-asiakasryhmä, jossa lähes 2000 asiakasta

 • cellRESET -ravintovalmennus

 • Koulutusvideot

 • Kauppalistat

 • Alkukartoituspohja asiakkaille verkossa (oma linkki)

 • Valmis ohjelman esittelywebinaari (oma linkki ja lisättävissä omille www-sivuille)

 • Some -ja markkinointikoulutusta

 • www-sivujen ja fb-bisnessivun optimointi

 • Koko tiimin ja ryhmien ylläpitäjien tuki myös Sinun asiakkaillesi

Saadaksesi pääsyn ravinto-ohjelmiin Sinut tulee olla rekisteröitynyt suositteluravintolisäsarjamme jälleenmyyjä. Mikäli haluat lisää tietoa niin otathan yhtyettä. Kerromme Sinulle mielellämme lisää.

 • Facebook Social Icon
 • Instagram
 • YouTube Social Icon

TIINA HALKO
tiina@tiinahalko.com
puh. +358 44 555 2995
y-tunnus 2526109-8
OTA YHTEYTTÄ

Rekisteriseloste

Sivut on suunnitellut ja toteuttanut Tiina Halko

Copyright Tiina Halko 2020