Detox- ohjelmalla puhdistat kehosi ja poistat kehoasi kuormittavia myrkkyjä.

Altistumme jatkuvasti kehoa kuormittaville myrkyille halusimmepa sitä tai emme. Lisäksi teemme päivittäin valintoja, jotka kasvattavat taakkaa entisestään; teollinen ja ravintoköyhä ruoka, synteettinen kosmetiikka, lääkkeet, vesijohtovesi, tupakka ja muut päihteet ovat arkisia esimerkkejä myrkkyjen lähteistä. Unohtamatta sisäsyntyisiä myrkkyjä, joita erittyy elimistön normaalitoiminnan sivutuotteina. 

Pisteenä iin-päälle kuormitamme mieltämme mm. suorittamisella, stressaavilla ajatuksilla, negatiivisella asenteella, huolilla ja murheilla, jotka nekin vaikuttavat osaltaan kokonaisvaltaiseen terveyteemme. Ei ihme, että alamme oireilla. Kerrytämme ylimääräisiä kiloja ja turvotusta, olemme uupuneita, sairastelemme usein, tunnemme yhä lisääntyvää herkkyyttä terveellisinä pitämillemme ruoka-aineille samalla ihmetellen mm. epämääräisiä ruoansulatusongelmia kuten vatsan turvotusta, närästystä, ummetusta, pahanhajuista hengitystä ja kukkivaa ihoa.

Runsasravinteinen ruoka on hyvän terveyden ja hyvinvoinnin perusta, sillä riittävä ravinteiden saanti pitää aineenvaihdunnan tehokkaana, jolloin soluihin virtaa paljon ravinteita ja ne pystyvät tehokkaammin poistamaan kuonan pois. Muuttamalla ruokavaliotamme enemmän luonnolliseen suuntaan saamme käyttöön valtavasti elinvoimaa sekä energiaa. Terveellinen ruokavalio yhdistettynä maksan toimintaa tehostaviin superfoodeihin sekä yrttiuutteisiin puhdistaa maksaa ja auttaa sitä neutralisoimaan myrkkyjä huomattavasti tehokkaammin. 

Maksan toimintaa pyörittää kaksi faasia, joita voidaan kutsua esipesuksi ja varsinaiseksi pesuksi (termi lainattu Paula Heinoselta). Esipesu neutralisoi myrkyt ja varsinainen pesu siirtää ne munuaisten käsittelyyn ja virtsan mukana pois kehosta. Mikäli esipesu ei toimi kunnolla ja myrkkyjä ei voida neutralisoida varastoidaan niitä mm. rasvasoluihin ja kudoksiin. Maksan faaseissa tarvitaan paljon antioksidantteja eli niitä tärkeitä vitamiineja sekä mineraaleja ja muita yhdisteitä, joita meidän tulisi saada ruuasta. Hyvin usein niiden saanti on kuitenkin riittämätöntä ja maksa ei silloin pysty toimimaan tarpeeksi tehokkaasti.

Ja vaikka Sinulla ei vielä olisikaan mitään oireita, jotka kertovat maksan toiminnan hitaudesta kannattaa maksaa silti puhdistaa säännöllisesti. 


OHJELMASSA KÄYTETTÄVÄT RAVINTOLISÄT

D-Drink DETOX -ohjelmassa käytetään Fitline D-Drink -superfoodjuomaa ja halutessasi voit tehostaa detoxia Fitline Restorate mineraalijuomalla, jonka mineraalit auttavat emäksisöimään kehoa. Suosittelen käyttämään molempia tuotteita.

Fitline D-Drink sisältää huikean yhdistelmän korkealaatuisia luonnollisia ainesosia, kuten nokkos-, parsakaali-, maarianohdake- ja villivalkosipuliuutetta, artisokkaa, klorellaa, spirulinaa sekä mineraaleja kuten sinkkiä ja kromia. Tuote on makeutettu stevialla.

Fitline Restorate on monimineraalivalmiste, joka sisältää kaikki tarpeelliset päivän aikana tarvitsemasi mineraalit. Mineraalit emäksisöivät kehoa sekä auttavat soluja palautumaan. Detox-ohjelman aikana verenkiertoon vapautuu paljon erilaisia happamia jätteitä, joita mineraalit emäksisöivät.

RAVINTO-OHJEISTUS

Saat ohjelmaan tarkoitetut ravinto-ohjeet sähköpostitse seuraavana arkipäivänä siitä kun olet tehnyt tuote-tilauksen.


HINTA

Fitline D-Drink 34,90€ (annospussit kahdeksi viikoksi)


Fitline Restorate 23,50€. (kuukauden annos)


Yhteensä paketti maksaa 59,40€ (+postituskulut)

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • YouTube Social  Icon

TIINA HALKO
tiina@tiinahalko.com
puh. +358 44 555 2995
y-tunnus 2526109-8
OTA YHTEYTTÄ

Rekisteriseloste

Sivut on suunnitellut ja toteuttanut Tiina Halko

Copyright Tiina Halko 2020