00000093146_00000335568.jpg

cellRESET -ohjelma

Miksi cellRESET ohjelma on niin tehokas?

Käy tekemässä lyhyt kartoitus, josta saat yhteenvedon siitä saatko ruokavaliostasi kaiken sen mitä tarvitset, jotta aineenvaihdunta voi toimia normaalisti.

Miksi cellRESET -ohjelma?

Tiesitkö, että yli 70% kaikista elämäntapasairauksista johtuu suoraan tai epäsuorasti nykyajan länsimaalaisesta ruokavaliosta, joka sisältää aivan liikaa energiaa mutta liian vähän ravinteita.

  • 55% suomalaisista aikuisista on ylipainoisia,

  • Suolistosairaudet ovat jo kansallinen ongelma

  • 2-tyypin diabetestä sairastaa jopa puoli miljoonaa suomalaista

  • Syövät ovat lisääntyneet räjähdysmäisesti

  • Jatkuvasta väsymyksestä, uniongelmista ja monista muista elämänlaatua huomattavasti laskevista ongelmista kärsiviä löytyy joka perheestä

Stressi ja suorituskeskeinen elämä tyhjentävät kehoa monen sitä edes huomaamatta, sillä niin monista epänormaaleista oireista on tullut normaaleja. Tästä syystä monen elämänmuutos ei koskaan edes ala, sillä muistikuvat todellisesta hyvästä olosta ovat niin kaukaisia ja tavoittamattomia.y.

cellRESET ohjelman 

kolme peruspilaria

Nimetön suunn.malli (4).png

POISTA

Kehon aineenvaihduntaa kuormittavat ja hidastavat tekijät

Jos et poista kehoasi kuormittavia asioita et pysty koskaan ratkaisemaan terveyshaasteitasi pysyvällä tavalla. Enkä tarkoita pelkästään ongelmallista ravintoa kuten viljoja, liikaa hiilihydraattien ja sokerien saantia, torjunta-aineita sekä muita myrkkyjä vaan myös myrkkyjä, jotka ovat kasautuneet meidän sisällemme. Kun nämä kehon perustoimintoja häiritsevät tekijät minimoidaan saa keho todellisen mahdollisuuden parantua!

Nimetön suunn.malli (1).png

KORJAA
Kehoa solutasolta asti.

Saadaksemme kehosi korjaantumaan solutasolta asti on tärkeää, että solut alkavat saamaan riittävästi ravinteita korjatakseen itseään ja toimiakseen normaalisti. Nesteet täytyy saada liikkeelle, ruuansulatuksen pitää toimia tehokkaasti, suoliston limakalvot täytyy uudistaa, jotta ravinteita saadaan sisään, hyvien bakteerien armeijaa vahvistetaan ja ennen kaikkea tuetaan maksan toimintaa, joka on kaikki kaikessa kun kehoa puhdistetaan ja halutaan päästä myrkyistä eroon. Kaikki tämä täytyy laittaa priimakuntoon, jotta kehosi saa mahdollisuuden tervehtyä.

Nimetön suunn.malli (2).png

PALAUTA
Kehon elinvoima laadukkaalla ravinnolla ja ravinteiden avulla.

Kaikista tärkein tavoite on palauttaa kehosi elinkyky parhaalle mahdolliselle tasolle. Poistamalla myrkyt ja sopimattomat ravintoaineet ruokavaliostasi, hillitsemällä stressiä ja korjaamalla kehoasi solutasolta asti saat palautumisprosessin todella tehokkaasti käyntiin. Syömällä puhdasta ja luonnollista ruokaa einesten ja höttöhiilareiden sijaan kehosi alkaa taas toimimaan. Kun puhdistat kehosi tehokkaasti annat sille todellisen mahdollisuuden voida hyvin, ylläpitää hyvää puolustuskykyä ja elää tätä elämää täysillä. 

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Mitä cellRESET -ohjelma sisältää?

30 PÄIVÄN (1).png

Oma valmentaja &

 yhteisö

30 PÄIVÄN (5).png

Ruokavalio &

ravintolisät

30 PÄIVÄN (3).png

LIVE Q&A

30 PÄIVÄN (4).png

Verkkovalmennus

Asiakaskokemuksia

“Ohjelman aloitettuani uni muuttui syväksi ja energisyys lisääntyi. Mielialakin lähti nousuun ja tuntui, että elämä voittaa sittenkin. Ja tapahtui myös minulle tosi tärkeä asia; viimeisimmätkin reumasäryt hävisivät. Olihan huikea tunne..” 

—  Anne, ravintoneuuvoja

Miksi jokainen hyötyy cellRESET -ohjelmasta?

On yleisesti tiedetty tosiasia, että nykyihminen syö hyvin eri tavalla kuin aiemmin. Pikaruoka, puolivalmisteet, teollisesti prosessoitu ja lisäaineilla höystettyä ruoka ja valtava määrä piilosokeria ovat johtaneet valtavaan kasvuun aineenvaihdunta- ja hormonihäiriöissä, suolisto-ongelmissa ja elämäntapasairauksissa.

 

Monen keho on aineenvaihdunnallisesti niin jumissa, että pelkkä "terveellisen" ruuan syöminen ei muuta tilannetta suuntaan eikä toiseen. cellRESET -ohjelman tarkoin suunniteltu ruokavalio sekä kohdennetut ravintolisät takaavat juuri oikean määrän ja oikeanlaista ravintoa kehon soluille, jotta ne pystyvät toimimaan kuten niiden pitääkin.

 

Mitä vaikutuksia cellRESET -ohjelmalla on...

energiaa.png
uni.png
30 PÄIVÄN (2).png
detox.png
paino.png
ruuansulatus.png
suolisto.png

Lisää

energiaa!

Hyvää

unta!

Tehokas

DETOX

Eroon

PMS:sta

Paino

putoaa!

Eroon

turvotuksesta

Parempi

puolustus!

Nimetön suunn.malli (4).png

VALMISTAUTUMISVAIHE

Ensimmäisenä teemme lyhyen arvoin kehosi aineenvaihdunnan nykytilasta. Kyselyn perusteella selvitetään mitkä osa-alueet aineenvaihdunnassasi kaipaavat eniten apua ja sen mukaan saat käyttöösi ravintolisät, jotka tukevat juuri näitä osa-alueita. Saat myös ohjeet vähähiilihydraattiseen ketoruokavalioon, jolla saadaan nesteet liikkeelle ja rasvanpoltto käyntiin.

Nimetön suunn.malli (1).png

KORJAUS -JA PUHDISTUMISVAIHE

Kun kehosi on hieman tottunut ravintolisiin sekä ruokavalioon pääset tekemään 28 päivän tehokkaan  ketoruokavalioon perustuvan ravinto-ohjelman, joka käynnistää aineenvaihdunnan tehokkaasti ja räjäyttää rasvanpolton käyntiin!

Nimetön suunn.malli (2).png

TULOSTEN OPTIMOINTIVAIHE

28 päivän jälkeen siirrytään Optimointivaiheeseen, joka on kehon vakauttamisvaihe painon ja saavutettujen terveyshyötyjen säilyttämiseksi. Optimointi kestää 2-3 kuukautta, jolloin noudatat opittua vähähiilihydraattista ruokavaliota. Sen aikana sinulla on kuitenkin selvästi enemmän joustavuutta ja vaihtoehtoja. Optimointivaiheessa suositaan myös ravintolisäjuomien käyttöä, jotta saavuttuja terveyshyötyjä voidaan ylläpitää.

Tavoitteemme on tehdä tästä maailmasta terveempi tuleville sukupolville!

Mitä cellRESET -ohjelmassa

28 päivän aikana syödään?

celRESET -ohjelman ensimmäinen viikko koostuu VALKOISISTA PÄIVISTÄ, jolloin syödään neljä kertaa päivässä puhdasta ja proteiinirikasta ruokaa kuten munia, kanaa, kalkkunaa, erilaisia kaloja ja äyriäisiä sekä probioottista jogurttia.

Viikot 2-4 koostuvat VIHREISTÄ PÄIVISTÄ, jolloin edellisten ruoka-aineiden lisäksi mukana ovat vihannekset, kasvikset, marjat ja hedelmät

Rasvat ovat tärkeässä roolissa, ja ohjelmassa käytetään voita, kookosöljyä ja oliiviöljyä. Maustamisessa käytetään tuoreita yrttejä, valkosipulia, chiliä, inkivääriä, sitruunaa/limeä ja monia muita maukkaita mausteita. Käytössäsi on paljon reseptejä ruuanvalmistukseen.

Lisäksi juodaan ohjelmaan tarkoitettuja ravintolisäjuomia, jotka sisältävät keholle tarpeellisia vitamiineja ja kivennäisaineita, suolistolle tärkeitä maitohappobakteereja, kuituja ja ruuansulatusentsyymejä, maksalle ja munuaisille tärkeää yrttiteetä sekä aminohappoja ja omega-kalaöljyjä.

IMG_20180831_152923.jpg
flax-5 (1).JPG
IMG_20200829_081043.jpg
B49259B8-F614-4DBA-80EA-75C6A751D1B4-800
annos_1.jpg
images (7).jpg
images (1).jpg

Optimointivaiheen ruokavalio

28 päivän aikana opetellaan syömään säännöllisesti, valmistamaan yksinkertaisia ja silti ravitsevia ja maistuvia aterioita sekä käyttämään säännöllisesti kehon aineenvaihduntaa tukevia ravintolisiä. Optimointivaiheessa ravintolisien käyttö jatkuu ylläpitävien ravintolisien osalta ja ruokavalio monipuolistuu. Suosittelen noudattamaan optimointivaiheessa ketogeenistä/vähähiillihydraattista ruokavaliota, jolla on todettu olevan parhaimmat hyödyt niin painonpudotukseen kuin vatsan -ja suoliston toimintaan. Optimoinnilla saat herkutella ja osaat palauttaa kehon takaisin rasvanpolttotilaan herkkupäivien jälkeen. Saat myös viikottaiset ateriasuunnitelmat käyttöösi.

cellRESET -ohjelman hinta

VALMENNUSTUKI

Henkilökohtainen valmentaja

FB-asiakasryhmä

ONLINE TYÖKALUT

 

Aineenvaihdunnan kartoitus

Sähköpostivalmennus

Päivittäiset ateriavinkit

Valmennusvideot

28 päivän tarkka ruokavalio

Optimoinille viikottaiset ateriasuunnitelmat

RAVINTOLISÄT

Ruuansulatukseen

Suolistolle

Energiansaantiin

Uneen ja palautumiseen

cellRESET valmennuksen hinta koostuu vain ravintolisistä. Kaiken muun saat maksutta!!

 

Valmennus maksetaan kolmessa erässä:

Puhdistusvaihe 28 päivää

1kk - 189€

Optimointivaihe 2 kk

2kk - 88,20€

3kk - 88,20€

30 PÄIVÄN (1).png

TYYTYVÄISYYSTAKUU

Mikä parasta saat 30 päivän TÄYDEN tyytyväisyystakuun! Mikäli et ole tyytyväinen saat kaikki rahasi takaisin myös käytetyistä purkeista.

Näin voit toimia täysin turvallisesti ja riskittömästi.